מסעדות לאירועים קטנים

3 דק' קריאה

תחרות האכילה במסעדות בארץ החלה בערך בשנות השמונים. עד אז היו רק בתי קפה, אנשים ישבו על קפה ועוגה ואת האוכל אכלו בבית. לא היה דבר כזה לאכול במסעדות. גם את האירועים הקטנים שלהם הם עשו בבית אם זה ברית או בריתה, בר או בת מצווה. לא היה דבר כזה לעשות אירועים כאלה באולמות. היה ידוע שאולמות זה רק לחתונות.

אחר כך היו מקומות שמכרו אוכל יהודי, ככה הכול התחיל. אנשים התגעגעו למטבח של אימא וכיוון שלא כולם ידעו לבשל, הם חיפשו מקומות לקנות בהם אוכל מוכן.

לאט לאט חדרו ההרגלים של אכילה במסעדות ובעיקר אחרי חדירת רשתות ההמבורגרים לארץ. נפתחו גם פיצריות, בהמשך שוארמיות. כך למד עם ישראל שלאכול אפשר לא רק בבית, אלא גם בחוץ. 

היום משמשות מסעדות לאירועים קטנים

חתונה קטנה במסעדה – הכי אינטימי

מול הטרנד של חתונות קרנבל ופסטיבל, עם כל הגימיקים שרק אפשר למצוא, יש גם זוגות שרוצים את החתונה שלהם, קטנה ואינטימית. לא ראוותנית, אבל יחד עם זאת נעימה ומיוחדת במינה עם תפריט מיוחד.

סוג של חתונה קטנה אפשר לעשות היום בכל מיני מסעדות לאירועים קטנים. סוגרים על מקום. קובעים תפריט, מוזיקה. כל מה שצריך ממש כמו שמפיקים חתונה באולם, רק יותר קטנה, יותר אינטימית ויותר מעניינת.

אם אתם רוצים גם לרקוד, חפשו מסעדה שיש לה מרחב שיכול להפוך לרחבת ריקודים, או חצר. אין מיוחד מזה. דאגו גם שלמסעדה הזו יהיה איזה שהוא הסכם עם חניון באזור, או חנייה שאפשר לחנות בה בסמוך.

מפגש עובדי חברה עושים במסעדה 

אין בעל חברה היום שלא עורך לפחות פעם ברבעון מפגש חברתי לעובדים שלו. מעבר לבילוי יש כאן תועלות גדולות מאוד ברמה של הזדמנות להכיר אנשים מעבר למדים הרשמיים, לא במקום העבודה. באופן יותר אישי ויותר קרוב.

מחקרים רבים מצביעים על כך שמפגשים של עובדים ממקומות עבודה, מאפשרים שיתוף פעולה יותר נמרץ, תקשורת יותר טובה שגם מועילה לעבודה ולביצועים ויצירת אווירה נעימה במקום העבודה.

יש כל מיני מקומות שאפשר לעשות בהם אירועים קטנים אבל מסעדות לאירועים קטנים בנויים מראש למפגשים כאלה. הם יכולים להציע תפריט מגוון ומותאם לאורחים. הם יכולים לעצב את המקום בהתאם לדרישות שלכם. לספק להם אווירה ומוזיקה נעימה. מכל הסיבות האלה,  מקומות עבודה כמו חברות הייטק ועוד מעדיפים לעשות את המפגשים החברתיים שלהם במסעדות.

אורחים מחו"ל לוקחים למסעדה טובה

אורחים מחו"ל או אנשי עסקים שמגיעים לארץ מסיבות שונות, עושים את הפגישות שלהם הרבה פעמים באיזו מסעדה. הרבה פעמים המארחים בוחרים מסעדה שהתפריט שלה הוא מטבח המוצא של האורחים כלומר, אם הם סינים אז הם יזמינו מסעדה סינית טובה. אם הם הודים,  הם ילכו למסעדה הודית או שהם ירצו דווקא להכיר להם מסעדה ישראלית שמשקפת את תרבות האוכל המקומית.

יש הרבה מסעדות לאירועים קטנים שיכולים להכיל עד כמות מסוימת של מוזמנים, ואם מדובר בקבוצה גדולה, אז כמובן שצריך להתאים את גודל המסעדה לגודלה של הקבוצה.

הכי נוח זה להזמין אותם למסעדה שקרובה גם למקומות שהמארחים אולי רוצים להכיר להם. זה יכול להיות מפעל החברה, מקומות שיש בהם עניין עסקי משותף למארחים ולאורחים. סיור מקצועי שקשור לתחום שבגללו הם נפגשו. המסעדה תהיה רק תחנה אחת בדרך במסגרת פיתוח היחסים עם אנשי עסקים מחו"ל או אורחים אחרים.

שתפו את הטיפ
דילוג לתוכן
סקירת פרטיות

אתר אינטרנט זה משתמש בקובצי Cookie כדי שנוכל לספק לך את חוויית המשתמש הטובה ביותר האפשרית. מידע על קובצי Cookie מאוחסן בדפדפן שלך ומבצע פונקציות כגון זיהויך כשאתה חוזר לאתר שלנו וסיוע לצוות שלנו להבין אילו חלקים באתר אתה מוצא הכי מעניינים ושימושיים.